Posts

Showing posts from February, 2010
Image
yeay baby rabbit lg.....bru 2 minggu somel sgt2...
ble tgok pic nih kn..aku rindu kt adeq2 aku yg 3 tuh..

this are few thing i love doing it everyday...

1st suker tgok adeq2 aku tido..
2nd suker tgok dieorg mkn..penuh semangat..
3rd aku suker marah dieorg..

tp aper pon aku wat...aku nak adeq2 aku eppy..
mak aku ader bg adiah frame yg tulis..
"you only live once, but if you live right once is enough"
betol kn..??

kekadang aku mmg giler..hukhuk...=p

Image
huhuhuu...x kesah r org nak ckp aper...this is me..kdg2 jew aku jd giler mcm nih..huhuhu maybe untuk menghilangkn stress jap..aku bnyk sgt pikir tuk org len...xper jew yg penting org len eppy..aku susah ck8 pon x per jer..aku sayang rmi org tp yg aku taw org len mmg x syg aku..so aku nyer suker r nak wat per...wawawawawa...

pd sumer org kt luar saner...welcome to my DAMN life...!!

love on 14th february..

Image
few years ago, i'm used of celebrating "Valentine" by being most of popular person on da block..ahakz! yes i am...not because of i am a casanova or something but i love being the bff of everyone around me..n that why everytime valentine comes i will gets lots of gift from ppl who i called friends..but then i knew dat i wasnt for muslim..but now i got a good reason to celebrate february 14th every year..it is my beloved lil brother birthday...

die sgt2 nakal, comot but he make me lough everytime i saw him..maybe sometime he wont listen to wat ever i said...but he do gave me a place where i can spend my life with...tomorrow he will be 19, i just hope dat he will neva do tha same mistake i did before.. he was a good son n brother..n good friend to those who know him well...

heppy bezday "adik" semoga dipanjangkan umo, dimurahkan rezeki...n sentiasa dlm rahmat Allah..x kira aper pon yg jadi pada kamu kelak..abg akn slalu ader...tnx for everything u have done for me..…

heart that i break....did i?

aku pon x paham nape org akn salahkan aku tiap2 kali aku eppy dgn idop aku.. org yg aku anggap family yg akn phm aku pon akn ckp mcm2 yg dieorg xphm...kawan2 bek aku pon salah sangka dgn aper yg aku cube wat...serius aku sedey dgn sumer yg jadi..tp aku taw aper yg aku wat ni betol ni aku x susahkn org len..

aku cumer mintak sesaper yg aku penah kenal teruskn idop ngn haluan msg2..aku da cube wat yg terbek tuk sumer org..aku harap sgt org yg aku syg akan kekal..but life have it own reson to take them away from me, n i try harder to accept wat faith has written for me..

tp still ader yg xley tgok aku eppy sdgkn aku sentiasa arap korg sumer akn eppy ngn saper pon yg korg pilih tuk bersama..aku xkn pernah lupa sesaper pon yg aku kenal..n aku diam jer biler org wat mcm2 kt aku then tinggalkn aku biler da jumpa sesuatu yg lbh bek..

korg xkn taw mcm mn perasaan aku biler jd abg yg x mmpu wat sumer benda, tp aku ttp try wat yg terbek...aku x kesah pon aku x sht ker aper ker as long as i can see …

where heaven met earth....

Image
da lame sgt x post pe2 pon kt blog nih..there were soo many great things happent in this few month..for sure i got such a great family...ni pic kt dpn umah aku lps renovate ritu..cantek kn?? huhuhuu...ni r adeq2 aku n akak aku..sesekali jew dpt kumpul mcm ni..best sgt2...


ni r adeq2 comot aku yg aku syg giler...hukhukhuk...ni post sblum blik, kt bustop ayah anto..heee..klu ley nak wat slalu mcm nih..tp...korg mesti x phm nape kn?? xper aku akn hargai sumer kenangan yg ader...


comel erk...aku suker tgok dak2 kecit nih tido..klu x becakap langsung pon ngn aku xper...asalkn dpt tgok dieorg tido..walaupon dieorg nih nakal sgt2...tp still dgr cakap aku...tnx God for sending them over to bring smile everyday each time my eyes open...


ni lg sowg....da beso pon still aku jg gak..nakal tuh pekara biaser r...tgok r abg die wahahaha...tp aku pelik giler..asal r sumer kuat tido jew...aish...trok tol r adeq2 aku nih..xder aper yg ley gantikan aper pon yg aku ader skrg nih..sgt2 eppy...n aku x susahka…