Posts

Showing posts from July, 2015

senyum yg sedikit..

lama da x pegang keyboard pc or lappy..
berkurun x update kisah hidup..
bukan lah ada yg kisah sgt pon..
lg la bukan ada peminat yg merayu2 nak baca hupdate!
cuma sesekali terasa blog ni lah teman yg setia selain sejaddah lusuh tu,..


Alhamdulillah aku da dpt mulakn biz dgn mewujudkn satu butik..
"think things Enterprise" by this isz craft..
bukan lah satu benda mudah..
dan bukanlah sesuatu yg aku sangka akan buat dlm masa terdekat ni..
cuma..
Allah lebih tahu... =)
meh share sikit..

sebenar2nye butik craft ni rancangan masa panjang aku..
mungkin dlm 2 tahun akn dtg..
tapi keputusan dibuat kurang dr 2 minggu..
selepas aku terdorong untuk bantu seorg kawan..
yg akan ditamatkn kontrak kerjanya..
tanpa fikir panjang..
rasa tersentuh lepas dia kerap kali minta bantuan untuk buka sebuah kedai dan kerja bersama..
keputusan dibuat..
dan urusan mula dijalankn...
tapak asal kedai adalah di bandar sri putra bangi..
dekat dgn family n rakan2 aku..
but few things happen and we decided to open it in semenyih..
d…