tinta pengarah HANGIN..

program GREEN HOPE berjaya dgn GILANG GEMILANG nyer...even for some people it was such a failure but to us who really put our heart n soul for this program it was greatly open n ended..

masa postmortem program, we were not being invited termasuk semua committee GHP, sgt2 menyedihkan. for once i totaly out of ideas to talk about in the meeting, coz all i know it was such a big STUPID MISTAKE. we did great for both GHP n DINNER..tapi! x dijempot ke last meeting??

aku x marah langsung dlm meeting tuh, even meeting mcm dak2 kt taska asek meraung2 giler bayang..aku x ckp ape2 pon..then biler aku tego ckt jer, da buat muka GAMPANG sangat..still aku x kecik ati..tapi biler akhir meeting, BIG MAMA ckp yg hrp xder yg kecik ati or terus bawak mulot n masam2 muka biler kuar nanti..well i guess it was fine then, aku still tego dia mcm biasa..

tetibe naik plak post nih kt blog dia...

"Sampai ke program besar kami.. program yang hebat, idea yang bernas.. pengarahnya yang MANTAP !! program dimulakan dengan majlis pembukaan... everything was in track .. tapi kami sudah tidak SATU !! program berjalan kepada acara seterusnya.. jualan, lucky draw, dan laen2.. semuanya berjalan dengan lancar... tapi kami sudah tidak SATU !!! program CSR dirancang.. dan ianya dijalankan dengan penuh kejayaan... kemanisan wajah adik2 rumah amal Darul rukayah melegakan hati .. namun, kami semua tidak lagi SATU !! kesatuan yang kami bina hancur satu persatu, ukhwah yang kami sulam, terlerai satu persatu.. hubungan berbelit tak tau hala tuju... ini semua keran kita tidak lagi SATU !!!

sangat2 xley blah..weh..mmg bnyk sgt program yg ko nak sgt tlg cover pastu kijer x semenggah pastu nyusahkan org len..dia ingat dia bagus sangat gaknyer.. sepanjang meeting asek sebot yg die punyer pengorbanan..dpn lecturer asek ckp org len x wat kijer..hey2! klu org len tuh xder ingt program ko ley jln? jgn hrp la..ngn bontot beso ko tuh nak ngensot pon xley..

mmg sem nih bnyk berubah..sbb aku bg semua org bukak mulot..jgn pendamkan..salah ker? n mmg aku yg gtaw bnyk pekara pada advisor program.. sbb ko belagak mcm pandai nak cover sumer benda..then smpi skrg utang xley byr..aper guna SATU...SATU...SATU..ko tuh? najib sangat!!!

aku x pernah rasa sgt terok kt ko..tp once u post it in ur blog..it somehow show how much u hates me..n i dont even know y...mulai skrg aku akn ckp semua pekara yg aku tawu pasal ko..pd semua org yg tanyer.. sgt bgus kn..?

i told u..neva play with fire coz u will neva know how bad it gonna be...
x sabar nak tengok ko panas kn program2 baru nati..selepas TERBEKU sekian lama..ingt virus ISKANDAR da ader disekitar tuh..beware of things that might happen next..thank you soooooo much..u are the best BIG MAMA ever...

"dari wat program bersihkan bontot gajah...better wat program
bersihkan mulot ko tuh..sbb mmg xder beza pon.."


Comments

Popular posts from this blog

rakan niaga katanya..pukimon go!

salam ramadhan..

impian~